Investium työpaikkana

Osana Titanium Oyj:tä Investium on piristävällä tavalla erilainen työnantaja Suomen finanssisektorissa. Vaikka meillä on yli 20 vuoden toimintahistoria, pyrimme kehittymään ja uusiutumaan jatkuvasti. 

Työnantajana olemme perinteisiä pankki- ja vakuutusalan yhtiöitä ketterämpi toimija. Vaikka otamme työmme ja asiakkaamme tosissamme, itse työskentelyn ei tarvitse olla liian vakavaa ja kaavoihin kangistunutta. Jokaisella on myöskin oikeus saada palkkionsa onnistumisista. Meillä sinun ei tarvitse myydä vain yhden talon tuotteita, vaan työssäsi etsit ja välität vertailun avulla aidosti asiakkaan tarpeisiin sopivia ratkaisuja.

Menestyneet Investiumilaiset haluavat palvella asiakkaita ja ovat luonteeltaan positiivisia, oma-aloitteisia ja tavoitteellisia.

Sijoitusasiantuntija

Työssa saat vertailla ja välittää uusille ja nykyisille asiakkaillemme monipuolisesti erilaisia sijoitus- ja vakuutusratkaisuja. Hakijalla tulee olla kokemusta myynnistä ja finanssialasta sekä suoritettuna vähintään APV1-tutkinto. APV2-tutkinnon voi suorittaa työn ohessa.

Koulutamme ja perehdytämme jokaisen uuden sijoitusasiantuntijan myös itse teorialla ja käytännön asioilla.

Tie Investiumin sijoitusasiantuntijaksi voi olla myös yhtiön sisäinen urapolku, jossa pätevöidytään työn ohessa asiantuntijan tehtäviin. Tähän tehtävään voi hakea myös ilman APV1-tunkintoa.

Myyntiassistentti

Keskeisin tehtävä on hoitaa asiakaskantaamme puhelimitse, kartoittaa olemassa olevien ja potentiaalisten asiakkaiden tilannetta sekä varata tapaamisia asiantuntijoillemme. Työ myyntiassistenttina on paitsi erittäin opettavaa ja palkitsevaa, mutta myös ensimmäinen askel yhtiössämme kohti Investiumin Urapolkua ja kouluttautumista sijoitusasiantuntijan tehtäviin. Tässä työssä menestyvät henkilöt loistavat lähes poikkeuksetta myös muissa tehtävissä.

 

Kuulostiko hyvältä?

Jos olet yllä kuvailemamme henkilö, lähetä hakemus rekrytointi(at)investium.fi niin jutellaan lisää!

Varaa tapaaminen