Investium yrityksenä

Meistä

Keskeisin tehtävämme on vertailla ja välittää asiakkaillemme ensiluokkaisia sijoitus- ja vakuutusratkaisuja laajasta yhteistyöverkostostamme sekä tarjota oman konsernimme sijoitusratkaisuja. Kaikki välitettävät tuotteet ja palvelut ovat kauttamme saman hintaisia kuin suoraan välitettäviltä palveluntarjoajalta ostettuina.

Helsingissä, Jyväskylässä, Nivalassa, Oulussa, Salossa, Tampereella, Turussa ja Vaasassa sijaitsevien toimipisteidemme lisäksi palvelemme yritys- ja yhteisöasiakkaitamme myös heidän omissa tiloissaan.

Ota yhteyttä

Asiakkaamme

Kokeneet finanssialan ammattilaisemme palvelevat yksityishenkilöitä, yrityksiä, yhteisöjä ja instituutioita sijoitus- ja vakuutusasioissa. Koska kaikilla on erilaiset toiveet ja tarpeet, palvelemme jokaista asiakastamme yksilöllisesti. Kartoitamme jokaisen asiakkaamme tilanteen henkilökohtaisessa tapaamisessa, jonka pohjalta suosittelemme sopivaa ratkaisua.

Sijoituspalvelujen osalta sopivana lähtökohtana pidämme mahdollisuutta sijoittaa vähintään 10 000 euroa.

Vuodesta 1994 lähtien olemme välittäneet yli 10 000:lle suomalaiselle yksityishenkilölle, yritykselle tai instituutiolle sijoitus- ja vakuutusratkaisuja yli kahden miljardin euron edestä.

Tutustu tuotteisiin ja palveluihin

Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanimme edustavat finanssialan ehdotonta kärkeä. Olemme valikoineet yli kahdenkymmenen toimintavuotemme aikana kunkin alueen kansainvälisiä ja kotimaisia huippuosaajia. Tarkkailemme ja päivitämme verkostoa jatkuvasti asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti ja heidän etujaan ajatellen.

Katso lista yhteistyökumppaneistamme

Ura Investiumissa

Investium on yksi Suomen kiinnostavimmista finanssialan työnantajista. Rekrytoimme oikeiden osaajien osuessa kohdalle.

Kiinnostaako ura meillä?

Yhtiörakenne

Titanium Oyj omistaa kokonaan Investiumin liiketoimintaa harjoittavat yhtiöt:

Lisätietoa Titaniumista: http://www.titanium.fi

Medialle

Mediayhteyksistä vastaa Titanium-konsernin toimitusjohtaja Tommi Santanen (tommi.santanen@titanium.fi, puh. 09-88664084).

Katso kaikki avainhenkilöt

Valvovat viranomaiset

Toimintaamme valvovat Suomen Finanssivalvonta ja Ruotsin Finansinspektionen.

 

VARAA TAPAAMINEN TÄSTÄ

 

Varaa tapaaminen