Sijoitustuotteet

Erikoissijoitusrahasto Kansainväliset Kiinteistöt

Instituutioille ja piensijoittajille sopiva Titanium Kansainväliset Kiinteistöt (”Rahasto”) on kanava kotimaisiin ja kansainvälisiin kiinteistömarkkinoihin ja moniin eri kiinteistöomaisuusluokkiin. Rahaston salkunhoitaja pyrkii löytämään Suomesta ja maailmalta parhaat kiinteistösijoituskohteet mahdollisimman kustannustehokkaasti. Rahasto ei ota pörssiriskiä, vaan sijoittaa konkreettisia kiinteistöjä omistaviin rahastoihin.

Erikoissijoitusrahasto Titanium Asunto

Erikoissijoitusrahasto Titanium Asunto sijoittaa vuokrattaviin kotimaisiin asuntoihin ja asuinkiinteistöihin. Sijoituskohteita ovat kerrostalot, pienkerrostalot sekä palveluasunnot eri muodoissaan. Hankittavat asunnot ja kokonaiset asuinkiinteistöt ovat pääosin uusia, uudehkoja tai modernisoituja. Sijoituskohteiden maantieteellinen sijainti ja hajautus ovat avainasemassa. 

Vuokralaishallinto toteutetaan kokeneiden ammattilaisten toimesta.Rahasto tarjoaa sijoittajalle vaivattoman tavan sijoittaa hajautettuun asuntosalkkuun ja hyötyä samalla myös palveluasuntojen tasaisesta vuokrakassavirrasta sekä korkeasta vuokrausasteesta. Rahasto tavoittelee noin 5-6 % vuotuista vuokrakassavirtoihin perustuvaa tuottoa. Sijoittajan saama tuotto muodostuu vuosittaisesta ulosmaksettavasta tuotto-osuudesta sekä rahasto-osuuden arvonnoususta.

Lue lisää

Erikoissijoitusrahasto Titanium Hoivakiinteistö

Erikoissijoitusrahasto Titanium Hoivakiinteistö sijoittaa kotimaisiin hoivakiinteistöihin. Rahaston hankkimissa kiinteistöissä tarjotaan lakisääteisiä hoivapalveluja kuntien ja yksityisten palveluoperaattorien toimesta. Titanium Hoivakiinteistön sijoittajat ovat rahaston kautta vahvasti mukana turvaamassa laadukkaiden hoivapalveluiden puitteita ja saatavuutta myös julkisen sektorin haastavan taloustilanteen aikana.

Rahasto tarjoaa sijoittajalle vaivattoman tavan hyötyä mielenkiintoisen kiinteistöluokan potentiaalista ja tavoittelee noin 8 % vuotuista vuokrakassavirtoihin perustuvaa tuottoa. Pitkät vuokrasopimukset, vakavaraiset vuokralaiset sekä kattavat kiinteistökohteiden vakuutukset tekevät rahaston tuotosta tasaista ja ennustettavaa. Sijoittajan saama tuotto muodostuu vuosittaisesta ulosmaksettavasta tuotto-osuudesta sekä rahasto-osuuden arvonnoususta.

Lue lisää

Sijoitusrahasto Titanium Kasvuosinko

Sijoitusrahasto Titanium Kasvuosinko sijoittaa varansa laadukkaiden, kansainvälisten, kasvavaa osinkoa maksavien yhtiöiden osakkeisiin. Osakevalinnan perusteena käytetään yhtiöiden pitkän aikavälin näyttöjä menestyksekkäästä liiketoiminnan kasvattamisesta maltillisella riskillä yli taloussyklin. Rahaston sijoituskohteiksi valitaan yhtiöitä, joilla on pitkä, kasvavan tuloksen ja kasvavien osinkojen historia, hyvä kannattavuus ja maltillinen määrä velkaa.

Pitkän aikavälin arvonnousu pyritään varmistamaan sijoittamalla yhtiöihin, joiden liiketoiminnan arvo sekä liiketulos ja osingot kasvavat mahdollisimman suurella todennäköisyydellä myös tulevaisuudessa. Tällaiset yhtiöt toimivat tyypillisesti vakailla toimialoilla, kuten terveydenhuolto ja päivittäistavarat, eivätkä siten ole kovin herkkiä talouden suhdannevaihteluille.

Arvonnousun lisäksi rahasto tavoittelee keskimääräistä alhaisempaa arvonvaihtelua.

Lue lisää

Kumppaneidemme sijoitustuotteet

Laaja valikoima yhteistyökumppaneidemme sijoitustuotteita tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden yksilöllisen sijoitussalkun rantamiseen ja tehokkaaseen varallisuuden hajauttamiseen. Olipa sijoitustavoitteesi mikä tahansa, me autamme sinua löytämään itsellesi parhaat ratkaisut.

Valikoimissamme on runsaasti erilaisia kumppaneidemme sijoitusratkaisuja tarpeesi mukaan joko suoraan tai sijoitusvakuutusten kautta:

Kumppanit

 

VARAA TAPAAMINEN

Varaa tapaaminen