Tuotteet ja ratkaisut

Erikoissijoitusrahasto Investium Kiinteistövarainhoito

Instituutioille ja piensijoittajille sopiva Erikoissijoitusrahasto Investium Kiinteistövarainhoito (”Rahasto”) on kanava kotimaisiin ja kansainvälisiin kiinteistömarkkinoihin ja moniin eri kiinteistöomaisuusluokkiin. Rahaston salkunhoitaja pyrkii löytämään Suomesta ja maailmalta parhaat kiinteistösijoituskohteet mahdollisimman kustannustehokkaasti. Rahasto ei ota pörssiriskiä, vaan sijoittaa konkreettisia kiinteistöjä omistaviin rahastoihin.

Erikoissijoitusrahasto Titanium Asunto

Erikoissijoitusrahasto Titanium Asunto sijoittaa vuokrattaviin kotimaisiin asuntoihin ja asuinkiinteistöihin. Sijoituskohteita ovat kerrostalot, pienkerrostalot sekä palveluasunnot eri muodoissaan. Hankittavat asunnot ja kokonaiset asuinkiinteistöt ovat pääosin uusia, uudehkoja tai modernisoituja. Sijoituskohteiden maantieteellinen sijainti ja hajautus ovat avainasemassa. 

Vuokralaishallinto toteutetaan kokeneiden ammattilaisten toimesta.Rahasto tarjoaa sijoittajalle vaivattoman tavan sijoittaa hajautettuun asuntosalkkuun ja hyötyä samalla myös palveluasuntojen tasaisesta vuokrakassavirrasta sekä korkeasta vuokrausasteesta. Rahasto tavoittelee noin 5-6 % vuotuista vuokrakassavirtoihin perustuvaa tuottoa. Sijoittajan saama tuotto muodostuu vuosittaisesta ulosmaksettavasta tuotto-osuudesta sekä rahasto-osuuden arvonnoususta.

Lue lisää

Erikoissijoitusrahasto Titanium Hoivakiinteistö

Erikoissijoitusrahasto Titanium Hoivakiinteistö sijoittaa kotimaisiin hoivakiinteistöihin. Rahaston hankkimissa kiinteistöissä tarjotaan lakisääteisiä hoivapalveluja kuntien ja yksityisten palveluoperaattorien toimesta. Titanium Hoivakiinteistön sijoittajat ovat rahaston kautta vahvasti mukana turvaamassa laadukkaiden hoivapalveluiden puitteita ja saatavuutta myös julkisen sektorin haastavan taloustilanteen aikana.

Rahasto tarjoaa sijoittajalle vaivattoman tavan hyötyä mielenkiintoisen kiinteistöluokan potentiaalista ja tavoittelee noin 8 % vuotuista vuokrakassavirtoihin perustuvaa tuottoa. Pitkät vuokrasopimukset, vakavaraiset vuokralaiset sekä kattavat kiinteistökohteiden vakuutukset tekevät rahaston tuotosta tasaista ja ennustettavaa. Sijoittajan saama tuotto muodostuu vuosittaisesta ulosmaksettavasta tuotto-osuudesta sekä rahasto-osuuden arvonnoususta.

Lue lisää

Sijoitusrahasto Titanium Osake

Sijoitusrahasto Titanium Osake sijoittaa varansa kansainvälisille osakemarkkinoille. Rahasto pyrkii painottamaan sijoituksiaan ajankohtaisille toimialoille aktiivisella salkunhoidolla. Rahaston tavoitteena on saavuttaa korkea tuotto pitkällä aikavälillä. Yksittäisten sijoituskohteiden valinnassa painotetaan osingonmaksukykyä, arvostusta ja kasvunäkymiä.

Sijoitusrahasto Titanium Osake sopii sijoittajalle, joka haluaa vaivattoman tavan sijoittaa kansainvälisiin pörssiosakkeisiin sijoitusrahaston kautta tai lisätä sijoitustensa yhtiökohtaista ja maantieteellistä hajautusta yhdellä sijoituksella. Rahastossa sijoitukset hajautetaan useaan kohteeseen eri markkina-alueille, toimialoille ja valuutta-alueille. Tehokas hajautus on tärkeä keino sijoitusten riskien hallinnassa. Historiallisesti osakerahastot ovat antaneet parhaan tuoton ja myös inflaatiosuojan.

Lue lisää

Kumppaneiden sijoitustuotteet

Laaja valikoimamme sijoitus- ja vakuutustuotteita tarjoavat hyvän mahdollisuuden varallisuuden kasvattamiseen ja suojaamiseen. Olipa sijoitustavoitteesi mikä tahansa, me autamme sinua etsimään itsellesi parhaat ratkaisut.

Valikoimissamme on runsaasti erilaisia sijoitusratkaisuja tarpeesi mukaan joko suoraan tai sijoitusvakuutusten kautta:

Omaisuudenhoito

Investiumin kanssa samaan konserniin kuuluva Titanium Rahastoyhtiö Oy tarjoaa omaisuudenhoitopalveluita, joiden keskeisin tavoite on tuottaa ennustettavaa ja tasaista tuottoa asiakkaille.

Tähän tavoitteeseen päästään painottamalla korko- sekä vuokrakassavirtojen roolia sijoitussalkkujen hoitamisessa ja käyttämällä kustannustehokkaita sijoitustuotteita.

Pankeista riippumattomana omaisuudenhoitajana Titanium hyödyntää sijoituspäätöksissä myös laajan yhteistyöverkoston analyysiosaamista. Voit lukea lisää täältä.

Kumppaniverkostostamme löytyy myös muita kotimaisia ja kansainvälisiä omaisuudenhoitoyhtiöitä monipuolisesti asiakkaan tarpeiden mukaan.

Sijoitussidonnaiset vakuutukset

Ennalta varautuminen erilaisiin tilanteisiin on varallisuuden hallinnassa äärimmäisen tärkeää.

Olipa kyse sitten sijoitusten verosuunnittelusta, perinnönjaon verosuunnittelusta tai yrityksesi henkilöstön sitouttamisesta, me pyrimme löytämään tarpeisiisi sopivimmat vakuutustuotteet laajasta yhteistyöverkostostamme.

Merkittävä osa välittämistämme vakuutuksista on kansainvälisten tai kotimaisten vakuutusyhtiöiden räätälöityjä sijoitusvakuutuksia, jotka rakennetaan asiakkaan sijoitussalkun ympärille. Räätälöity sijoitusvakuutus mahdollistaa sijoittajalle kanavan globaaleille arvopaperimarkkinoille sekä monenlaisia verohyötyjä yksilöllisesti rakennetun sijoitussalkun ympärille.

Vakuutusasiamiehenä Investium Life Oy välittää pääasiassa seuraavia vakuutuslajeja laajasta kumppaniverkostosta:

Vakuutusmeklaripalvelut

Vakuutusmeklari on vakuutuksien kokonaisvaltaiseen hoitoon ja kilpailuttamiseen erikoistunut puolueeton asiantuntija, joka perehtyy asiakkaan riskeihin ja vakuutustarpeisiin. Vakuutusmeklarin keskeisimmät tunnusmerkit ovat riippumattomuus vakuutusyhtiöistä sekä asiakkaan lukuun toimiminen toimeksiannon perusteella.

Vakuutusmeklaripalvelumme kattaa kaikki vakuutuslajit ja se on suunnattu ensisijaisesti yrityksille ja yhteisöille. Palvelu tehostaa yrityksesi riskien ja vakuutusratkaisujen hallinnointia, avustaa vahinkojen hoidossa, kilpailuttaa vakuutusturvan sekä valvoo ehto- ja vakuutusmaksumuutoksia.

Tavoitteemme on parantaa jokaisen asiakkaamme turvatasoa, alentaa vakuuttamiskustannuksia ja vapauttaa avainhenkilöiden ajankäyttöä yrityksen ydintoimintoihin.

Investium Oy:n vakuutusmeklaripalvelut yritys-ja yhteisöasiakkaille ovat:

Yhteys: vakuutuspalvelut(at)investium.fi

VARAA TAPAAMINEN

Varaa tapaaminen