Sijoituspalvelut

Sijoitusneuvonta ja toimeksiantojen välitys

Titanium Sijoituspalvelut Oy välittää asiakkailleen konsernin omia ja laajan kumppaniverkoston sijoitustuotteita ja -palveluja yksittäisinä ratkaisuina tai yksilöllisesti hajautettuina sijoitussalkkuina.

Sijoituspalveluihimme kuuluu:

Omaisuudenhoito

Titanium Rahastoyhtiö Oy tarjoaa omaisuudenhoitopalveluita, joiden keskeisin tavoite on tuottaa ennustettavaa ja tasaista tuottoa asiakkaille. Tätä tavoitellaan painottamalla sijoitussalkkujen hoitamisessa kiinteistörahastoja ja markkinatilanteen mukaan korkoa tuottavia kohteita sekä käyttämällä kustannustehokkaita sijoitustuotteita, kuten ETF-rahastoja.

Pankeista riippumattomana omaisuudenhoitajana Titanium hyödyntää sijoituspäätöksissä laajan yhteistyöverkoston analyysiosaamista. Kumppaniverkostostamme löytyy monipuolisesti kotimaisia ja kansainvälisiä palveluntarjoajia asiakkaan tarpeiden mukaan.

Titanium tarjoaa asiakkailleen valmiiksi määriteltyjä ja aktiivisesti hoidettuja varainhoitostrategioita, joiden kautta on turvallista ja vaivatonta olla mukana mielenkiintoisilla kotimaisilla ja ulkomaisilla sijoitusmarkkinoilla:

Salkkuja hoidetaan kokeneiden ammattilaisten toimesta ja hoidettavan varallisuuden tapahtumista ja tuotoista raportoidaan säännöllisesti. Omaisuudenhoitoa tarjotaan jo 100.000 euron sijoituksesta alkaen ja aloituspääomaksi soveltuvat pääsääntöisesti myös olemassa olevat sijoitukset.

Lue lisää

 

VARAA TAPAAMINEN TÄSTÄ

Varaa tapaaminen