Tule kanssamme rakentamaan kasvavaa ja kehittyvää Titanium-joukkoa! Etsimme positiivisen asenteen omaavia sijoitusalaa opiskelevia tai finanssialan myyntityöstä kiinnostuneita ammattilaisia toimipisteeseemme Helsinkiin.

Investium on osa suomalaista, pankkiryhmistä riippumatonta pörssilistattua Titaniumia. Titanium keskittyy hoivakiinteistöihin, asuntoihin ja osakkeisiin sijoittaviin rahastoihin sekä omaisuudenhoitopalveluihin. Titanium osti elokuussa 2018 Investium-yhtiöt, joiden liiketoimintaan kuuluvat muun muassa Investium-rahastot, arvopaperinvälitys, sijoitusneuvonta avoimella arkkitehtuurilla, vakuutusasiamiestoiminta, henki- ja vahinkovakuutusmeklaritoiminta sekä lakiasiaintoimisto.

Meillä on positiivinen tiimi Helsingissä, jossa arvostetaan asennetta ja osaamista. Koulutamme sinut tehtäviisi ja huolehdimme urakehityksesi vaatiman osaamisen karttumisesta.

Työssäsi pääset kartoittamaan potentiaalisten asiakkaiden tilanteita ja tarjoamaan konsernin palveluita heidän tarpeisiinsa. Myyntiassistentin tehtävä on ottaa tärkeä ensiaskel asiakassuhteessa, eli edustat yrityksemme etulinjaa. Palkitseminen työssäsi on selkeä sekä kannustava ja urasi konsernissa toivottavasti pitkä. Osaamisesi karttuessa, polkusi voi johtaa asiantuntijatehtäviin asti.

Lähetä hakemuksesi siis viimeistään 20.1.2019 rekry@investium.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Asiakkuusjohtaja Kirsi Kërtyta, 045 2314522.
Mahdolliset yhteydenotot arkisin klo 12-14 välillä.