Kansainvälinen henkivakuutusyhtiö LCCG osti Investiumin yhteistyökumppani Generali PanEurope dac:n alkuvuonna. Omistajavaihdos on nyt toteutettu ja jatkossa yhtiö toimii Utmost Wealth Solutions – brändin alla. Omistajavaihdoksen myötä vain yrityksen nimi ja siihen liittyvä brändi muuttuvat, mutta yhtiö itsessään on sama. Utmost on lähettänyt asiakkailleen kirjeitse tiedotteen muutoksesta.

Utmost tiedottaa, että muutoksella ei ole vaikutusta tuotteisiin tai palveluihin eikä se edellytä asiakkailta mitään toimenpiteitä. Omistajan- ja nimenvaihdos eivät myöskään vaikuta voimassaoleviin vakuutusehtoihin. Utmost Wealth Solutions- brändi näkyy jatkossa kaikessa viestinnässä ja tuotemateriaalit ovat päivitetty. Yhtiön puhelinnumerot ja osoitetiedot säilyvät myös ennallaan.

Utmost on uudistanut myös Investment Service Centre verkon nimenmuutoksen johdosta. Sisäänkirjatumistunnukset säilyvät ennallaan. Jos asiakkaalla ei ole vielä tunnuksia palveluun, rekisteröityminen tapahtuu Utmostin kotisivujen sisäänkirjautumissivulla. Sisäänkirjatuminen tapahtuu Service Centre verkkopalveluun uudistetuilta verkkosivuilta osoitteessa https://utmost.ie/ Valitkaa Wealth Solutions, Fund Information – INVESTMENT SERVICE CENTRE LOGIN. Jos asiakas on yrittänyt kirjautua palveluun vanhojen verkkosivujen kautta, Utmostin asiakapalvelu pyytää yrittämään yllä olevaa uutta linkkiä käyttäen.

Investium pysyy vakuutusedustajana asiakkailleen omistajavaihdoksesta huolimatta ja pystymme vastaamaan mahdollisiin kysymyksiin muutoksesta. Voitte myös ottaa yhteyttä Utmost PanEuropen asiakaspalveluun numerossa +353 (0)46 909 9800 tai sähköpostitse ulenquiries@utmost.ie.

 

Haluatko saada lisätietoja?
Yhteystiedot löydät Ota Yhteyttä -sivuiltamme.