Investium yrityksenä

Meistä

Investium on vuodesta 1994 toiminut suomalainen finanssikonserni, jonka keskeisin tehtävä on vertailla ja välittää asiakkailleen ensiluokkaisia sijoitus- ja vakuutusratkaisuja. Palvelumme ydin on valita asiakkaillemme parhaat ratkaisut laajasta yhteistyöverkostostamme ja tarjota varainhoitoratkaisuja omasta valikoimasta. Neuvonta- ja välityspalvelumme eivät aiheuta asiakkaillemme lisäkustannuksia, vaan välittämäämme ratkaisut ovat saman hintaisia kuin suoraan kyseisiltä palveluntarjoajilta ostettuina.

Helsingissä, Jyväskylässä, Oulussa, Tampereella, Turussa ja Vaasassa sijaitsevien toimipisteiden lisäksi palvelemme yritys- ja yhteisöasiakkaitamme myös heidän omissa tiloissaan.

Ota yhteyttä

Asiakkaamme

Osaavat finanssialan ammattilaisemme palvelevat niin yksityissijoittajia, yrityksiä ja yhteisöjä kuin instituutioita. Koska jokaisella sijoittajalla on erilaiset toiveet ja tarpeet, palvelemme jokaista asiakastamme yksilöllisesti. Ensin kartoitamme asiakkaan tilanteen henkilökohtaisessa tapaamisessa, jonka pohjalta suosittelemme sopivaa ratkaisua.

Sijoituspalvelujen osalta sopivana lähtökohtana pidämme mahdollisuutta sijoittaa vähintään 10.000 euroa ja vakuutuspalvelujen osalta vähintään 3.000 euron vuosittaisia vakuutusmaksuja.

Olemme välittäneet yli 10.000 asiakkaallemme sijoitus- ja vakuutusratkaisuja yhteensä noin kahden miljardin euron edestä.

Tutustu tuotteisiin ja palveluihin

Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanimme edustavat finanssialan ehdotonta kärkeä. Olemme valikoineet yli kahdenkymmenen toimintavuotemme aikana kunkin alueen kansainvälisiä ja kotimaisia erityisosaajia. Tarkkailemme ja päivitämme verkostoa jatkuvasti asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti ja heidän etujaan ajatellen.

Katso lista yhteistyökumppaneistamme

Ura Investiumissa

Investium on yksi Suomen kiinnostavimmista finanssialan työnantajista. Rekrytoimme sopivien henkilöiden osuessa kohdalle.

Kiinnostaako ura meillä?

Yhtiörakenne

Investium on kokonaan sen toimivan johdon omistama ja siihen kuuluvat:

Medialle

Mediayhteyksistä vastaa Investiumin hallituksen puheenjohtaja Tarkko Laitinen (tarkko.laitinen@investium.fi, puh. 0451109008).

Katso kaikki avainhenkilöt

Valvovat viranomaiset

Toimintaamme valvovat Suomen Finanssivalvonta ja Ruotsin Finansinspektionen.

Vakavarainen toimija

Erityisesti finanssialalla pitkä historia ja vahva vakavaraisuus edesauttavat laadukasta asiakaspalvelua, pitkäjänteistä toimintaa ja riskeihin varautumista. Dun&Bradstreet ja Suomen Asiakastieto ovat myöntäneet Investiumille korkeat luottoluokitukset.

 

VARAA TAPAAMINEN TÄSTÄ

Varaa tapaaminen