Investium yrityksenä

Meistä

Investium on vuodesta 1994 toiminut yhtiöryhmä, jonka keskeisin tehtävä on neuvoa, vertailla ja välittää asiakkailleen ensiluokkaisia sijoitus- ja vakuutusratkaisuja. Palvelumme ydin on valita asiakkaillemme parhaat ratkaisut laajasta yhteistyöverkostostamme ja tarjota varainhoitoratkaisuja omien tuotteidemme kautta. Välitettävät kumppaneiden sijoitustuotteet eivät aiheuta asiakkaillemme lisäkustannuksia, vaan ovat samanhintaisia kuin suoraan valitulta palveluntarjoajalta ostettuna.

Helsingissä, Jyväskylässä, Nivalassa, Oulussa, Salossa, Tampereella, Turussa ja Vaasassa sijaitsevien toimipisteidemme lisäksi palvelemme yritys- ja yhteisöasiakkaitamme myös heidän omissa tiloissaan.

Ota yhteyttä

Asiakkaamme

Kokeneet finanssialan ammattilaisemme palvelevat yksityishenkilöitä, yrityksiä, yhteisöjä ja instituutioita sijoitus- ja vakuutusasioissa. Koska kaikilla on erilaiset toiveet ja tarpeet, palvelemme jokaista asiakastamme yksilöllisesti. Ensin kartoitamme asiakkaan tilanteen henkilökohtaisessa tapaamisessa, jonka pohjalta suosittelemme sopivaa ratkaisua.

Sijoituspalvelujen osalta sopivana lähtökohtana pidämme mahdollisuutta sijoittaa vähintään 10 000 euroa.

Vuodesta 1994 olemme välittäneet yli 10 000:lle suomalaiselle yksityishenkilölle, yritykselle tai instituutiolle sijoitus- ja vakuutusratkaisuja yli kahden miljardin euron edestä.

Tutustu tuotteisiin ja palveluihin

Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanimme edustavat finanssialan ehdotonta kärkeä. Olemme valikoineet yli kahdenkymmenen toimintavuotemme aikana kunkin alueen kansainvälisiä ja kotimaisia huippuosaajia. Tarkkailemme ja päivitämme verkostoa jatkuvasti asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti ja heidän etujaan ajatellen.

Katso lista yhteistyökumppaneistamme

Ura Investiumissa

Investium on yksi Suomen kiinnostavimmista finanssialan työnantajista. Rekrytoimme oikeiden osaajien osuessa kohdalle.

Kiinnostaako ura meillä?

Yhtiörakenne

Investium on kokonaan sen toimivan johdon omistama ja siihen kuuluvat:

Medialle

Mediayhteyksistä vastaa Investiumin hallituksen puheenjohtaja Tarkko Laitinen (tarkko.laitinen@investium.fi, puh. 0451109008).

Katso kaikki avainhenkilöt

Valvovat viranomaiset

Toimintaamme valvovat Suomen Finanssivalvonta ja Ruotsin Finansinspektionen.

 

VARAA TAPAAMINEN TÄSTÄ

 

Varaa tapaaminen