Investium yrityksenä

Meistä

Investium on vuodesta 1994 toiminut suomalainen finanssikonserni, jonka keskeisin tehtävä on vertailla ja välittää asiakkailleen ensiluokkaisia sijoitus- ja vakuutusratkaisuja. Meillä ei ole omia tuotteita, vaan palvelumme ydin on valita asiakkaillemme parhaat ratkaisut laajasta yhteistyöverkostostamme. Neuvonta- ja välityspalvelumme eivät aiheuta asiakkaillemme lisäkustannuksia, vaan välittämäämme ratkaisut ovat saman hintaisia kuin suoraan kyseisiltä palveluntarjoajilta ostettuina.

Helsingissä, Jyväskylässä, Oulussa, Tampereella, Turussa ja Vaasassa sijaitsevien toimipisteiden lisäksi palvelemme yritys- ja yhteisöasiakkaitamme myös heidän omissa tiloissaan.

Ota yhteyttä

Asiakkaamme

Osaavat finanssialan ammattilaisemme palvelevat niin yksityissijoittajia, yrityksiä ja yhteisöjä kuin instituutioita. Koska jokaisella sijoittajalla on erilaiset toiveet ja tarpeet, palvelemme jokaista asiakastamme yksilönä. Kartoitamme aina ensin asiakkaan yksilöllisen tilanteen henkilökohtaisessa tapaamisessa, jonka pohjalta teemme ehdotuksen.

Koska meillä ei ole omia tuotteita, palvelemme yhteistyökumppaniemme palveluiden ja tuotteiden tarjoamien ehtojen puitteissa. Sopivana lähtökohtana pidämme mahdollisuutta sijoittaa 10.000 eurosta ylöspäin tai säästää säännöllisesti vähintään 3.000 euroa vuodessa. Täyden palvelun varainhoidon alaraja on tyypillisesti noin 100.000 euroa. Vakuutusmeklarina tarjoamme yrityksille ja yhteisöille ammattimaista vakuutusten hoitopalvelua ja kilpailutusta.

Olemme välittäneet yli 10.000 asiakkaallemme sijoitus- ja vakuutusratkaisuja yhteensä noin kahden miljardin euron edestä.

Tutustu tuotteisiin ja palveluihin

Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanimme edustavat finanssialan ehdotonta kärkeä. Olemme valikoineet yli kahdenkymmenen toimintavuotemme aikana kunkin alueen erityisosaajia kumppaneiksemme niin kotimaasta kuin kansainvälisesti. Tarkkailemme ja päivitämme verkostoa jatkuvasti asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti ja heidän etujaan ajatellen.

Katso lista yhteistyökumppaneistamme

Ura Investiumissa

Investium on yksi Suomen kiinnostavimmista finanssialan työnantajista. Rekrytoimme sopivien henkilöiden osuessa kohdalle.

Kiinnostaako ura meillä?

Yhtiörakenne

Investium on kokonaan sen toimivan johdon omistama ja siihen kuuluvat:

Medialle

Mediayhteyksistä vastaa Investiumin hallituksen puheenjohtaja Tarkko Laitinen (tarkko.laitinen@investium.fi, puh. 0451109008).

Katso kaikki avainhenkilöt

Valvovat viranomaiset

Toimintaamme valvovat Suomen Finanssivalvonta ja Ruotsin Finansinspektionen.

Vastuullinen sijoittaminen

Investium on toiminnassaan sitoutunut edistämään vastuullista sijoittamista.

Vakavarainen toimija

Erityisesti finanssialalla pitkä historia ja vahva vakavaraisuus edesauttavat laadukasta asiakaspalvelua, pitkäjänteistä toimintaa ja riskeihin varautumista. Kansainvälinen luottoluokittaja Dun&Bradstreet ja Suomen Asiakastieto ovat myöntäneet Investiumille korkeimmat mahdolliset luottoluokitukset.

Suomen Vahvimmat

VARAA TAPAAMINEN TÄSTÄ

Varaa tapaaminen