Tuotteet ja ratkaisut

Investium-rahastot

Erikoissijoitusrahasto Investium Kiinteistövarainhoito
Instituutioille ja piensijoittajille sopiva Erikoissijoitusrahasto Investium Kiinteistövarainhoito (”Rahasto”) on kanava kotimaisiin ja kansainvälisiin kiinteistömarkkinoihin ja moniin eri kiinteistöomaisuusluokkiin. Rahaston salkunhoitaja pyrkii löytämään Suomesta ja maailmalta parhaat kiinteistösijoituskohteet mahdollisimman kustannustehokkaasti. Rahasto ei ota pörssiriskiä, vaan sijoittaa konkreettisia kiinteistöjä omistaviin rahastoihin.

Erikoissijoitusrahasto Investium Osakevarainhoito
Erikoissijoitusrahasto Investium Osakevarainhoito (”Rahasto”) pyrkii saavuttamaan osakemarkkinoiden keskimääräisen tuoton niitä pienemmällä riskillä.  Rahasto keskittyy globaalisti hyviin osingonmaksajiin ja painottaa sijoituksia niille maantieteellisille alueille ja toimialoille, joilla on salkunhoitajan näkemyksen mukaan keskimääräistä suotuisammat näkymät. Salkunhoidossa hyödynnetään odotettuun tuottoon nähden tehokkaimpia kohderahastoja. Kohderahastot voivat olla ETF:iä, indeksirahastoja tai aktiivisesti hoidettuja sijoitusrahastoja, joihin salkunhoitaja hakee aina mahdollisimman kustannustehokasta pääsyä.

Kumppaneiden sijoitustuotteet

Laaja valikoimamme sijoiutus- ja vakuutustuotteita tarjoavat kullekin asiakkaallemme hyvän mahdollisuuden varallisuuden kasvattamiseen ja suojaamiseen. Olipa sijoitustavoitteesi mikä tahansa, me autamme sinua etsimään itsellesi parhaat ratkaisut.

Valikoimissamme on runsaasti erilaisia sijoitusratkaisuja tarpeesi mukaan joko suoraan tai sijoitusvakuutusten kautta:

Varainhoitopalvelut

Jokaisella omaisuudenhoitoyhtiöllä on omat ominaispiirteensä ja näkemyksensä. Olemme tehneet pitkään yhteistyötä useiden eri koti- ja ulkomaisten omaisuudenhoitoyhtiöiden kanssa ja oppineet tunnistamaan, mikä niistä voisi soveltua parhaiten kunkin asiakkaan tarpeisiin.

Vertailemme lukuisia asioita kartoittaessamme asiakkaallemme sopivaa varainhoitajaa:

Vakuutukset

Ennalta varautuminen erilaisiin tilanteisiin on varallisuuden hallinnassa äärimmäisen tärkeää.

Olipa kyse sitten verosuunnittelusta, henkilöstön sitouttamisesta, henkilö- tai omaisuusvahinkoihin varautumisesta, me pyrimme löytämään kunkin asiakkaamme tarpeisiin sopivimmat vakuutustuotteet.

Merkittävä osa välittämistämme vakuutuksista on sijoitussidonnaisia säästöhenkivakuutuksia, jotka rakennetaan asiakkaan nykyisen tai uuden sijoitussalkun ympärille. Sijoitussidonnaiset vakuutukset tuovat sijoittajalle erilaisia verohyötyjä ja mahdollistavat sijoittamisen monipuolisesti erilaisiin kohteisiin.

Välitämme seuraavia vakuutuslajeja laajasta valikoimasta:

Kaupankäyntialusta

Investium tarjoaa kansainvälisen kaupankäyntialustan erityisesti aktiivista kaupankäyntiä harjoittaville sijoittajille. Trading-alustan kautta sijoittajalla on pääsy pörsseihin sekä markkinoille ympäri maailman ja valikoimista löytyvät mm. osakkeet, indeksit, valuutat, raaka-aineet, jalometallit, korot sekä bondit.

Kaupankäyntialusta sopii osaksi sijoittajan salkkua tukemaan esimerkiksi rahasto-, varainhoito- sekä vakuutussijoituksia. Kaupankäyntialusta sisältää mm:

Huom! Investium ei tarjoa sijoitusneuvontaa kaupankäyntialustaa tai siellä olevia rahoitusvälineitä koskien.

 

Vakuutusmeklaripalvelut

Vakuutusmeklarin käyttö parantaa asiakkaiden turvatasoa, alentaa vakuuttamiskustannuksia ja vapauttaa ajankäyttöä omiin ydintoimintoihin.

Palvelumallimme yritys-ja yhteisöasiakkaille ovat:

Yhteydenotot:

Nina Kåla

Puh. 040 830 5066
Email: vakuutuspalvelut@investium.fi

 

VARAA TAPAAMINEN TÄSTÄ

Varaa tapaaminen