Tuotteet ja ratkaisut

Sijoitustuotteet

Kaikki sijoitusasiakkaamme haluavat kasvattaa tai turvata varallisuuttaan. Laaja tuote- ja kumppaniverkostomme mahdollistavat parhaat lähtökohdat juuri tähän.

Olipa sijoitustavoitteesi mikä tahansa, me emme myy sinulle omaa tuotettamme, vaan autamme sinua etsimällä juuri sinulle parhaat ratkaisut. Kauttamme pääset sijoittamaan kymmeniintuhansiin eri sijoitusinstrumentteihin.

Välitämme erilaisia sijoitusratkaisuja tarpeesi mukaan joko suoraan tai sijoitusvakuutusten kautta:

Varainhoitopalvelut

Jokaisella varainhoitotalolla on omat ominaispiirteensä ja niissä on yleisesti suuria eroja. Olemme tehneet useiden eri varainhoitotalojen kanssa yhteistyötä yhtiömme perustamisesta asti ja oppineet tuntemaan niistä myös sellaisia eroavaisuuksia, joita ei paperilla näytetä.

Kun olemme todenneet varainhoitopalvelun olevan sopiva ratkaisu asiakkaalle, lähdemme kartoittamaan sopivaa varainhoitajaa. Tapaamme soveltuvat varainhoitajat yhdessä asiakkaan kanssa, jonka jälkeen asiakas solmii sopimuksen valitsemansa varainhoitajan kanssa.

Vertailemme lukuisia asioita kartoittaessamme asiakkaallemme sopivaa varainhoitajaa:

Vakuutukset

Erilaisiin asioihin ennalta varautuminen on varallisuuden kasvattamisen ohella taloudellisen hyvinvoinnin toinen peruselementti.

Olipa kyse sitten verosuunnittelusta, eläkkeestä, säästämisestä, sairauksista, tapaturmista tai omaisuusvahingoista, me löydämme juuri sinun tarpeisiisi sopivat ratkaisut ja autamme sinua välttämään ikävät yllätykset tulevaisuudessa.

Suurin osa välittämistämme vakuutuksista on sijoitussidonnaisia säästöhenkivakuutuksia, jotka rakennetaan asiakkaan nykyisen tai uuden sijoitussalkun ympärille. Sijoitussidonnaiset vakuutukset tuovat sijoittajalle useita erilaisia verohyötyjä ja mahdollistavat sijoittamisen erittäin monipuolisesti erilaisiin kohteisiin.

Vertailemme ja välitämme seuraavia vakuutuksia laajasta valikoimasta:

 

VARAA TAPAAMINEN TÄSTÄ

Varaa tapaaminen