Tuotteet ja ratkaisut

Investium-rahastot

Erikoissijoitusrahasto Investium Kiinteistövarainhoito
Instituutioille ja piensijoittajille sopiva Erikoissijoitusrahasto Investium Kiinteistövarainhoito (”Rahasto”) on kanava kotimaisiin ja kansainvälisiin kiinteistömarkkinoihin ja moniin eri kiinteistöomaisuusluokkiin. Rahaston salkunhoitaja pyrkii löytämään Suomesta ja maailmalta parhaat kiinteistösijoituskohteet mahdollisimman kustannustehokkaasti. Rahasto ei ota pörssiriskiä vaan sijoittaa konkreettisia kiinteistöjä omistaviin rahastoihin.

Erikoissijoitusrahasto Investium Osakevarainhoito
Erikoissijoitusrahasto Investium Osakevarainhoito (”Rahasto”) pyrkii saavuttamaan osakemarkkinoiden keskimääräisen tuoton niitä pienemmällä riskillä.  Rahasto keskittyy globaalisti hyviin osingonmaksajiin ja painottaa sijoituksia niille maantieteellisille alueille ja toimialoille, joilla on salkunhoitajan näkemyksen mukaan keskimääräistä suotuisammat näkymät. Salkunhoidossa hyödynnetään odotettuun tuottoon nähden tehokkaimpia kohderahastoja. Kohderahastot voivat olla ETF:iä, indeksirahastoja tai aktiivisesti hoidettuja sijoitusrahastoja, joihin salkunhoitaja hakee aina mahdollisimman kustannustehokasta pääsyä.

Kumppaneiden sijoitustuotteet

Laaja kumppani- ja tuotevalikoimamme mahdollistavat parhaat pääoman hallittuun kasvattamiseen. Olipa sijoitustavoitteesi mikä tahansa, me autamme sinua etsimään itsellesi parhaat sijoitustuotteet. 

Valoikoimissamme on runsaasti erilaisia sijoitusratkaisuja tarpeesi mukaan joko suoraan tai sijoitusvakuutusten kautta:

Varainhoitopalvelut

Jokaisella varainhoitotalolla on omat ominaispiirteensä ja niissä on yleisesti suuria eroja. Olemme tehneet useiden eri varainhoitotalojen kanssa yhteistyötä yhtiömme perustamisesta asti ja oppineet tuntemaan niistä myös sellaisia eroavaisuuksia, joita ei paperilla näytetä.

Kun olemme todenneet varainhoitopalvelun olevan sopiva ratkaisu asiakkaalle, lähdemme kartoittamaan sopivaa varainhoitajaa. Tapaamme soveltuvat varainhoitajat yhdessä asiakkaan kanssa, jonka jälkeen asiakas solmii sopimuksen valitsemansa varainhoitajan kanssa.

Vertailemme lukuisia asioita kartoittaessamme asiakkaallemme sopivaa varainhoitajaa:

Vakuutukset

Erilaisiin asioihin ennalta varautuminen on varallisuuden kasvattamisen ohella taloudellisen hyvinvoinnin toinen peruselementti.

Olipa kyse sitten verosuunnittelusta, henkilöstön sitouttamisesta, henkilö- tai omaisuusvahinkoihin varautumisesta, me löydämme juuri sinun tarpeisiisi sopivat vakuutustuotteet.

Merkittävä osa välittämistämme vakuutuksista on sijoitussidonnaisia säästöhenkivakuutuksia, jotka rakennetaan asiakkaan nykyisen tai uuden sijoitussalkun ympärille. Sijoitussidonnaiset vakuutukset tuovat sijoittajalle useita erilaisia verohyötyjä ja mahdollistavat sijoittamisen erittäin monipuolisesti erilaisiin kohteisiin.

Vertailemme ja välitämme seuraavia vakuutuksia laajasta valikoimasta:

Kaupankäyntialusta

Investium tarjoaa maailman johtavan kaupankäyntialustan yksityis- ja yritysasiakkaille sijoittamiseen sekä aktiiviseen kaupankäyntiin. Trading-alustan kautta sijoittajalla on pääsy pörsseihin sekä markkinoille ympäri maailman ja valikoimista löytyy mm. osakkeet, indeksit, valuutat, raaka-aineet, jalometallit, korot sekä bondit.

 Kaupankäyntialusta sopii täydellisesti osaksi sijoittajan salkkua tukemaan esimerkiksi rahasto-, varainhoito- sekä vakuutussijoituksia. Suomen ehkäpä kokenein kaupankäyntialustan asiantuntijamme tarjoaa ammattitaitoista asiakaspalvelua sekä apua raportointikysymyksissä ja kaupankäyntialustan käytössä. Kaupankäyntialusta sisältää mm:

Yhteydenotot: Veli-Matti Valkama Puh. 040 867 1960 Email: veli-matti.valkama@investium.fi
Investium ei tarjoa sijoitusneuvontaa kaupankäyntialustalla saatavilla olevia rahoitusvälineitä koskien.

Vakuutusmeklaripalvelut

Vakuutusmeklarin käyttö parantaa asiakkaittemme turvatasoa, alentaa vakuuttamiskustannuksia ja vapauttaa ajankäyttöä omiin ydintoimintoihin. Palvelumallimme yritys-ja yhteisöasiakkaille ovat

 

VARAA TAPAAMINEN TÄSTÄ

Varaa tapaaminen