Neuvonta ja välitys

Toimintamme keskeisimmät tehtävät ovat:

Laaja yhteistyökumppaniverkosto ja tuotevalikoima mahdollistavat kattavan vertailun, jotta jokaisen asiakkaan yksilölliseen tilanteeseen löydettäisiin räätälöidyt ja optimaaliset ratkaisut.

 

Neuvonta

Pyrimme aina löytämään jokaiselle asiakkaallemme sopivimmat tuotteet ja palvelut yhteistyökumppaneidemme laajasta sijoitus- ja vakuutustuotteiden valikoimasta ja tarvittaessa antamaan lisäpalveluna näihin liittyvää juridista neuvontaa. Palveluntarjoajat ovat hyvin erilaisia eikä ulkomaisilla palveluntarjoajilla ole välttämättä omaa suomenkielistä asiakaspalvelua saatavilla. Muun muassa näistä syistä palvelumme on koettu hyödylliseksi niin yksityis- kuin yritysasiakkaidemme keskuudessa.

Neuvonnan vaiheet:

Välitys

Tapaamisessa esitetyistä vaihtoehdoista asiakas voi valita itselleen sopivimmat, jonka jälkeen välitämme kyseiset ratkaisut. Usein optimaalisen kokonaisuuden aikaansaamiseksi salkkuun valitaan useiden eri toimijoiden laadukkaita ratkaisuja.

Verotuksen optimointi

Verot ovat usein sijoittajalle merkittävä kustannuserä. Sijoittajan maksamia veroja ovat mm.:

Sijoittajan verotuksen optimointiin on useita keinoja, jotka pyrimme huomioimaan aina asiakkaan halukkuuden mukaan. Yleisesti käytettyjä keinoja ovat mm.:

Vakuutusmeklaripalvelut

Palvelemme yrityksiä ja yhteisöjä  monipuolisesti myös vahinkovakuutuksiin ja lakisääteisiin vakuutuksiin liittyvissä kysymyksissä.

Vakuutusmeklarina toimimme asiakkaamme edustajana suhteessa vakuutusyhtiöön. Meklari on puolueeton ja riippumaton asiantuntija, joka toimeksiantosopimuksen perusteella:

Investium Oy on Suomen Vakuutusmeklariliitto ry:n jäsenyritys.

Kustannukset

Muut kuin laki- ja vakuutusmeklaripalvelumme ovat asiakkaillemme maksuttomia, sillä me saamme palkkiomme niiltä yhtiöiltä, joiden tuotteita ja palveluja välitämme tai markkinoimme. Välitetyt tuotteet ja palvelut ovat asiakkaallemme saman hintaisia kuin suoraan kyseisiltä palveluntarjoajilta ostettuina. Näin ollen asiointi kanssamme ei aiheuta asiakkaillemme lisäkustannuksia missään vaiheessa asiakassuhdetta.

Voitte sopia huoletta tutumistapaamisen kanssamme, sillä kustannuksia ei aiheudu teille mikäli emme löydä Teille  soveltuvia ratkaisuja yhteisymmärryksessä.

Pyrimme pitämään maksullisten palveluidemme hinnoittelun aina maltillisena ja niistä sovitaan tapauskohtaisesti.

 

VARAA TAPAAMINEN TÄSTÄ

Varaa tapaaminen