Moni mieltää vakuutusmeklaripalvelut vain yrityksille tarkoitettuna palveluna. Kuitenkin monella perheellä vakuutusmaksut ovat jopa useita tuhansia euroja vuodessa. Olemme aina tarjonneet vakuutusmeklaripalveluja yritysasiakkaille, mutta saatuamme lisää vakuutusammattilaisia joukkoomme, voimme nyt tarjota vakuutusten vertailupalvelua myös kotitalousasiakkaillemme.

Vuodenvaihteessa vakuutusyhtiöt usein ilmoittavat tariffikorotuksista, jolloin helposti syntyy ajatus, että vakuutuksia olisi varmastikin syytä vertailla. Vertailu on aikaa vievää ja vaikeaakin, jonka johdosta se jää usein pelkäksi hintavertailuksi vakuutusturvan sisällön vertailun sijasta. Ehdoissa ja tuotteissa on eroja, mutta niiden vertaaminen keskenään on hankalaa. 

Vertailupalvelumme on vaivatonta, sillä toimeksiantosopimuksella saamme kaikki asiakkaan nykyiset vakuutusasiakirjat jonka perusteella teemme tarjouspyynnön ja vertailun. Vertailussa esitämme hintojen lisäksi keskeiset erot ehdoissa ja tuoteratkaisuissa. Lisäksi annamme suosituksen, jos asiakkaalla on nykyisessä turvassa aukkoja tai päällekkäisyyksiä. Toimimme täysin riippumattomina ja päätökset vakuutusyhtiön vaihdosta tai vakuutusmuutoksista tekee asiakas.  Työtuloksiimme perustaen voimme todeta, että lähes järjestäen asiakkaittemme vakuutusturva sekä hintataso on muuttunut edullisemmaksi huomioiden ja sisältäen vertailupalvelun hinnan (10 % vakuutusmaksuista, minimissään 500 euroa).

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä vakuutusasiantuntija Vesa-Matti Suikkaseen. Tavoitat hänet numerosta 050 4698933 tai sähköpostitse vesa-matti.suikkanen@investium.fi