Investium-konserni uudistaa johtoryhmän toimenkuvia kasvun vauhdittamiseksi ja palvelun kehittämiseksi. Uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Tom Lojander.
Tom on työskennellyt Investiumissa vuodesta 2002, viimeksi operatiivisena johtajana ja toimitusjohtajan sijaisena. "Otan nimityksen vastaan suurella innolla. Sijoitus- ja vakuutusalalla lähivuodet ovat suuren murroksen aikaa. Koen tulevat muutokset hienona mahdollisuutena kehittää ja uudistaa Investiumia yhtiönä niin asiakkaiden kuin henkilöstön näkökulmasta, joten näen tulevaisuuden erittäin positiivisena". 

Pasi Kosonen, Investiumin perustaja ja toimitusjohtaja vuodesta 1994, jatkaa yhtiön talousjohtajana ja hallituksen jäsenenä. "Toimitusjohtajana yli 22 vuotta on pitkä aika. Nyt kun yritys siirtyy uuteen kehityksen vaiheeseen, oli luontevaa tarkastella roolejamme uudelleen. Uskon, että Tom on erinomainen valinta seuraajakseni kun itse keskityn jatkossa yrityksen talouden johtamiseen ja osaamiseni jakamiseen". 

Kirsi Kërtyta on nimitetty asiakkuusjohtajaksi, tehtävänään kasvattaa asiakaskohtaamisten määrää ja kehittää asiakkaiden palvelua. Kirsi toimii myös asiakasvastaavien esimiehenä.
Markus Konttinen on puolestaan nimitetty henkilöstöjohtajaksi, vastuullaan varmistaa yhtiön henkilöstön osaaminen ja resursointi. Markus toimii myös Back ja Front Office -toimintojen esimiehenä.
Muutoin johto säilyy entisellään. Alla Investium-konsernin johto 2/2017 lähtien:
Hallitus:
Tarkko Laitinen (pj.)
Pasi Kosonen
Tom Lojander 

Johtoryhmä:
Tom Lojander, toimitusjohtaja
Pasi Kosonen, talousjohtaja
Tarkko Laitinen, myyntijohtaja
Kirsi Kërtyta, asiakkuusjohtaja
Jani Ultamo, lakiasiainjohtaja
Markus Konttinen, henkilöstöjohtaja
Timo Raatikainen, tietohallintojohtaja