Jarno Nurminen, DI, CEFA, on aloittanut Investiumissa 1.3.2018 rahastoista ja varainhoidosta vastaavana johtajana. Nurminen tulee roolissaan vastaamaan Investiumin rahasto- ja omaisuudenhoitoliiketoiminnnan tuotteista ja palveluista. Nurminen on työskennellyt useassa alan yhtiössä ja kerännyt salkunhoitokokemusta niin kehittyvien kuin kehittyneidenkin maiden pääomamarkkinoilta.  

”Investium on mielenkiintoisessa elinkaaren vaiheessa, sillä alan lainsäädäntö muuttuu kovaa vauhtia ja samalla yhtiön strategiset tavoitteet on viritetty korkealle. Otan innostuneena vastaan minulle tarjotun haasteen. Olen tuntenut Investiumin porukan jo pitkään ja siksi siirtyminen yhtiön palvelukseen oli minulle helppo päätös”, sanoo Nurminen.  

Investium Groupin toimitusjohtaja Tom Lojander puolestaan kuvailee tilannetta: ”Olemme tehneet Jarnon kanssa yhteistyötä jo aiemmin ja vuosien varrella vakuuttuneet siitä, että hän tekee työnsä laadukkaasti ja systemaattisesti. Jarnon monipuolinen työkokemus on valttikortti, jota tulemme varmasti hyödyntämään yhtiön liiketoiminnan kehittämisessä.”

 

Investium on vuodesta 1994 toiminut suomalainen finanssikonserni, jonka keskeisin tehtävä on vertailla ja välittää asiakkailleen ensiluokkaisia sijoitus- ja vakuutusratkaisuja. Palvelumme ydin on valita asiakkaillemme parhaat ratkaisut laajasta yhteistyöverkostostamme ja tarjota varainhoitoratkaisuja omasta valikoimasta. Neuvonta- ja välityspalvelumme eivät aiheuta asiakkaillemme lisäkustannuksia, vaan välittämäämme ratkaisut ovat saman hintaisia kuin suoraan kyseisiltä palveluntarjoajilta ostettuina. Helsingissä, Jyväskylässä, Oulussa, Tampereella, Turussa ja Vaasassa sijaitsevien toimipisteiden lisäksi palvelemme yritys- ja yhteisöasiakkaitamme myös heidän omissa tiloissaan.